Clubul de fotbal Dunărea Giurgiu are onoarea de a vă invita la Turneul Giurgiu, care va avea loc în data de 29 Ianuarie 2023, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, începând cu ora 12:00.

Echipele participante la turneu sunt Dunărea Giurgiu, CSM Alexandria, Naționala Artiștilor Români și Naționala Jurnaliștilor Români!

Evenimentul va debuta cu amicalul dintre Dunărea Giurgiu și divizionara celei de-a treia ligi, CSM Alexandria.

Înainte de începerea celui de-al doilea meci al zilei vom oferi, prin tragere la sorți, un PlayStation 5. Toți fanii prezenți la meci se vor afla în cursa pentru premiu. Intrarea costă 5 lei, iar un bilet cumpărat reprezintă și o șansă de câștig a consolei. Fiecare spectator poate achiziționa mai multe bilete, însemnând și mai multe șanse de a câștiga.

În a doua parte a turneului se va desfășura partida celor două naționale, de la ora 14:30, unde avem ocazia de a-i vedea la lucru pe Andrei din trupa Alb Negru, Răzvan Oprea (actor TNB), Ionică Moroșanu (prezentator Favorit TV), Alex Cîrțu (Pro TV), Cătălin Oprișan (KISS FM), Ionuț Angheluță (Digi Sport), Dan Chilom (Pro Arena) și mulți alții. De asemenea, pentru cele două naționale vor evolua și jucătoare de la Carmen București.

Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura împreună de fotbal! Biletele se pot achiziționa de la stadionul Marin Anastasovici, intrarea Fabrica de Zahăr, în ziua meciului!