Astăzi debutăm în noul sezon de Cupa României la fotbal feminin în compania unui adversar pe care îl ținem bine minte din duelurile din sezonul 2018 – 2019 de Liga a 3-a!

Este al 4-lea meci oficial pe care îl jucăm împotriva formației Dream Team București iar palmaresul întâlnirilor se prezintă astfel: 2 victorii pentru formația noastră și 1 victorie (obținută la masa verde) pentru formația Dream Team.

ACS Dream Team București 

  • Se află în prezent în Grupa a 3-a din Liga a 2-a din România;
  • A disputat 2 meciuri oficiale în acest an: 5 – 1  cu Măgura Bacău și 3 – 1 cu United Bihor;
  • A promovat la capătul sezonului 2019 – 2020 din Liga a 3-a în Liga a 2-a cu 6 victorii în 6 meciuri, 48 de goluri marcate și 6 primite.

ISTORIC DUELURI

Istoria echipei de fotbal feminin Carmen București a început pe 23 Septembrie 2018 pe terenul din Cernica, în prima etapă de Liga a 3-a, chiar împotriva celor de la ACS Dream Team București.

Cele două echipe înainte de startul partidei

Meciul a fost unul disputat, pe un teren destul de dificil. A fost primul meci oficial pe care fetele noastre îl jucau sub culorile clubului!

Andreea Tomescu marca primul gol din istoria echipei, o execuție perfectă din lovitură liberă! Din păcate, deși meciul a fost câștigat de fetele noastre pe teren, ulterior s-a modificat rezultatul la Comisia de Disciplină și am pierdut cu 3 – 0.

Andreea Tomescu la finalul partidei

Pe 14 Octombrie 2018, ne începeam parcursul în Cupa României iar primul meci din această competiție avea să fie împotriva aceluiași adversar. Pe terenul din Complexul Sportiv „Ion Țiriac” fetele noastre arătau o mare poftă de joc și se impuneau cu scorul de 6 – 0! Oana Dragu (x2), Alina Dobre (x2), Iuliana Obreja și Ioana Bîscoveanu marcau în acel meci.

Am celebrat și un moment special în acest meci. Marius Pârciu, antrenorul echipei, avea să fie surprins cu un mesaj special de jucătoare.

Ultimul duel cu ACS Dream Team București a fost unul cu multă încărcătură pentru că în joc era promovarea în Liga a 2-a! Cine câștiga duelul, avea să promoveze!

Nou venită în retur, Giorgiana Vasile a marcat două goluri importante în prima repriză iar la final ne bucuram pentru probabil cel mai important succes din acel sezon!

Acum, după un start mai greoi de campionat, sperăm să ne revenim și să obținem calificarea în turul următor al Cupei României. Am avut parte de momente unice împreună și tot împreună am trecut și peste înfrângeri!

Toate pentru una, una pentru toate