Sărbătorita zilei de astăzi, Alexandra Cheller, a sosit la echipa noastră din sezonul trecut dar abia din acest sezon competițional a bifat primele minute pe terenul de joc. Însă primul contact cu echipa noastră a fost din postura de adversar, la primul nostru meci oficial jucat!

În meciul cu Dream Team, disputat la Cernica, Alexandra s-a remarcat prin pofta de joc, ea făcând marcaj strâns aproape întregii noastre echipe după cum se observă în pozele de mai sus!

Acum a sosit momentul să aflăm mai multe detalii despre Alexandra, prin intermediul celor 10 întrebări! 

1.Care este porecla ta?

„Nu am o poreclă anume, în general sunt strigată pe numele de familie „Cheller”.”

2.Când a fost primul tău contact cu fotbalul?

„Primul contact cu fotbalul a fost încă de când eram mică, atunci când tatăl meu mă ducea să vizionez antrenamentele fraților mei mai mari.
Însă de la vârsta de 14 ani, atunci când am aflat că există fotbal feminin, am avut primul meu meci oficial, la o echipă ce se numea „Tinere Speranțe”.”

3.Cine este idolul tău?

„Messi este idolul meu, deoarece este un jucător foarte complex și dovedește că ambiția împreună cu munca conduc către succes.”

4.Pe ce stadion visezi să joci?

„Santiago Bernabeu! ⚽️”

5.Cea mai frumoasă amintire din fotbal?

„Cea mai frumoasă experiență a fost când am avut ocazia să fac o reprezentație cu mingea, pe National Arena, în deschiderea finalei cupei României dintre Hermannstadt și Craiova.”

6.Care este melodia ta preferată?

 

7. Cum ar arăta echipa ta într-un meci de fotbal 5 vs. 5? (Poți alege pe oricine)

„Portar -Ter Stegen
Fundaș – Cheller Alexandra
Mijlocaș dreapta – Nițu Cătălina
Mijlocaș stânga – Georgiana Vasile
Atacant – Messi”

8.Ce ai în minte atunci când ieși din vestiar, înaintea unui meci?

„Indiferent de valoarea echipei adverse, mă gândesc de fiecare dată că echipa mea va ieși victorioasă. Încrezătoare în mine și în coechipiere, că fiecare va da tot ce are mai bun în teren.”

9.Ce hobby-uri ai?

„Desenul. Îmi place să fac portrete în creion.”

10.Cum te-a ajutat fotbalul să ajungi persoana care ești astăzi?

„Pentru mine, fotbalul a fost parte din educația și dezvoltarea mea personală. Am devenit o persoană ambițioasă și luptătoare. Pentru că fotbalul mi-a demonstrat că atunci când depui mult efort, sunt șanse mari să ai „noroc”. Am învățat să o iau de la capăt după fiecare eșec și să nu renunț ușor.”

#CarmenBucurești #ToatePentruUnaUnaPentruToate

Foto: ACS Dream Team