A sosit momentul să aflăm ce răspunsuri a pregătit Giorgiana Vasile, una din cele mai importante jucătoare ale echipei și o inegalabilă sursă de motivație în momentele delicate din timpul meciurilor.

Giorgi s-a alăturat echipei noastre în returul sezonului 2018 – 2019, când evoluam în Liga a 3-a, și și-a pus din start amprenta în jocul echipei! La finalul sezonului a fost desemnată cea mai bună jucătoare a echipei!

A urmat un sezon foarte bun în Liga a 2-a iar la începutul lunii septembrie a îmbrăcat pentru prima dată tricoul echipei noastre într-un meci de Liga 1! Și cum altfel să începi sezonul în Liga 1 dacă nu cu un gol?

Din păcate, după meciul cu Universitatea Galați din campionat, o accidentare a oprit startul entuziasmant de campionat iar noi am simțit lipsa ei de pe teren în următoarele etape.

Suntem siguri că va reveni cu poftă de joc dar până atunci să vedem ce răspunsuri a pregătit pentru noi la provocarea celor 10 întrebări!

1.Care este porecla ta?

„Nu am poreclă 😊”

2.Când a fost primul tău contact cu fotbalul?

„Am jucat fotbal cu fratele meu de când aveam probabil 4-5 anișori, dar cu fotbalul feminin la 14 ani când am mers să dau probe la CSS Târgoviște.”

3.Cine este idolul tău?

„MESSI🔟😬💚”

4.Pe ce stadion visezi să joci?

„Realist, pe Național Arena dar ceva mai puțin probabil, pe Camp Nou”

5.Cea mai frumoasă amintire din fotbal?

„Câștigarea Cupei României ediția 2017-2018 cu CSS Târgoviște, iar la echipa națională, calificarea la turneul final al campionatului european U19 din 2012. Am scris practic istorie cu acea generație, fiind prima echipa care a reușit o calificare  la un turneu final de campionat european.”

6.Care este melodia ta preferată?

„Laura Stoica – Mai frumoasă”

 

7. Cum ar arăta echipa ta într-un meci de fotbal 5 vs. 5? (Poți alege pe oricine)

„Andreea Părăluță, Mihaela Neacșu, Denisa Sandu, Mihaela Merlan ,Nicoleta Bărbos”

8.Ce ai în minte atunci când ieși din vestiar, înaintea unui meci?

„Dacă simt echipa lângă mine, singurul gând este VICTORIA!”

9.Ce hobby-uri ai?

„Îmi place să mă relaxez la tenis de masă și tenis de picior 😊”

10.Cum te-a ajutat fotbalul să ajungi persoana care ești astăzi?

„Enorm de mult m-a ajutat fotbalul până acum, chiar dacă nu din punct de vedere financiar, dar din punct de vedere educațional pentru mine a fost foarte important. Sportul în general educă, iar cel de echipă îți dezvoltă foarte multe calități pe care poate, fără el, nu le-ai putea descoperi la fel de ușor. Te ajută să socializezi mult mai ușor, iar prin spiritul de echipă înveți să îi ajuți și pe cei din jurul tău în afara terenului de joc. Pentru toate acestea IUBESC FOTBALUL și sunt tare mândră că am ales acest sport.”

#CarmenBucurești #ToatePentruUnaUnaPentruToate

Foto: FRF.RO