Fetele noastre au încheiat duminică o primă jumătate de sezon, o jumătate ce a fost mai lungă decât se anunța la start. Am început pe terenul celor de la Dream Team din Cernica, unde Andreea Tomescu a reușit să înscrie dintr-o lovitură liberă executată perfect primul gol din istoria echipei de fotbal feminin a clubului. Totuși, deznodământul acestei partide avea să fie decis într-un alt sens dar nu vom comenta asupra acestui aspect.

A urmat meciul împotriva celor de la Filiași II, un meci în care a ieșit la rampă Iuliana Obreja, cea care avea să devină un adevărat lider al echipei prin jocul excelent si spiritul de echipă, ea fiind și căpitanul echipei. În acest meci, Iuliana a oferit nu mai puțin de 5 pase de gol și și-a trecut numele pe lista marcatorilor de tot atâtea ori! Scor final, 14 – 0 pentru fetele de la Carmen București!

Imediat după, un meci mult dorit de fetele noastre, o reîntâlnire cu ACS Dream Team București, în primul tur al Cupei României. Prima parte a fost una echilibrată până spre finalul primei reprize când Alina Dobre a reușit să înscrie și am intrat cu un avantaj de un gol la pauză! În partea secundă, s-a jucat la o singură poartă, Iuliana Obreja, Oana Dragu, Ioana Bîscoveanu și din nou Alina Dobre au stabilit scorul final, 6 – 0 pentru Carmen București și fetele noastre mergeau mai departe în Cupa României!

Sosise timpul și pentru prima deplasare „serioasă” din acest sezon. Fetele noastre jucau la Turnu Severin, unde le aștepta un adversar în mare formă, Atletic Drobeta, echipă ce participă constant la diverse turnee de fotbal feminin. Meciul a fost unul închis, nu de multe ori s-a ajuns la cele două porți dar și când jucătoarele s-au aflat față în față cu portarii, acestea nu au găsit suficientă limpezime pentru a le valorifica … până spre final de meci când o jucătoare de la Atletic Drobeta a recuperat la mijlocul terenului scăpând singur cu portarul nostru reușind să marcheze. S-a încheiat 1 – 0 iar fetele noastre au revenit în București fără punct sau puncte dar cu promisiunea revanșei în returul campionatului.

Deși au pierdut în campionat, fetele știau că au de făcut un meci bun în Cupa României deoarece întâlneau un adversar dintr-un eșalon superior, Onix Râmnicu Sărat. Nu a fost un meci deloc simplu însă fetele noastre au fost în permanență la conducerea jocului, reușind să se impună prin golurile Iulianei Obreja șI Oana Dragu iar povestea frumoasă a Cupei României mergea mai departe, visul fiecăreia fiind finala! De remarcat în acest meci a fost intrarea în teren a Lindei în a două repriză, lucru ce a adus stabilitate la mijlocul terenului și a dus la înscrierea celor două goluri.

Reîntoarse la campionat, fetele au făcut scor cu adversarele de la Dunărea Giurgiu, scor 19 – 0! Pe lista marcatorilor s-a aflat și Speranța Popescu, fosta jucătoare și arbitru internațional. Ea este în acest moment și jucătoare și antrenoare la formația noastră, unde speră să le ajute pe fete cu experiența sa din fotbal pentru a-și atinge obiectivul, promovrea în liga secundă!

Ultima etapă de campionat ne-a adus în față formația Progresul București, o echipă cu ambiții mari, luptătoare și care își dorește maximul din fiecare partidă pe care o joacă. Cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare în prima repriză, rezultatul după 45 de minute fiind 0 – 0. A două repriză a început mai bine, Iuliana Obreja executând bine o lovitură liberă și, ajutată de o adversară, a deschis scorul. Oana Dragu a dus scorul la 2 – 0, acesta fiind scorul final, scor păstrat și de două intervenții foarte bune ale portarului nostru, Oana Podaru! Cu acest rezultat, am încheiat turul pe poziția secundă, la 4 puncte de primele două locuri și cu cel mai bun atac.

Deși majoritatea echipelor din al treilea eșalon erau deja în vacanță, fetele noastre se pregăteau de cel mai important test din această jumătate de sezon. În optimile Cupei României, fetele noastre primeau vizita prim divizionarelor de la AFC Fair Play București. Prima repriză a fost echilibrată, diferența de eșaloane dintre cele două formații nefiind vizibilă însă un moment de neatenție pe final a făcut să intrăm în dezavantaj la pauză. Deși am fost aproape de egalare, nu am reușit să profităm iar adversarele și-au mărit avantajul, Ioana Bîscoveanu marcând un gol al consolării pentru un vis ce părea atât de realizabil.

Personal, am fost plăcut impresionat de spiritul de echipă și determinare întâlnit la majoritatea fetelor din echipă. Au jucat fiecare meci cum au putut mai bine, s-au luptat până la final și au demonstrat că pot duce acest club mult mai sus pe harta fotbalistică din România. Urmează o perioadă de vacanță binemeritată pentru fetele noastre pentru că, deși au fost doar 8 meciuri, acestea au jucat fiecare meci la capacitate maximă. Așteptăm returul iar fetele sunt gata să își joace șansele pentru a urca în următorul eșalon, sub îndrumarea antrenorilor Speranța Popescu și Marius Pârciu! Mult succes!

 

#iesimdinintuneric #unaltfeldeclub #carmenbucurestiladies