Reîncepem seria articolelor de pe site-ul clubului și cu ocazia asta afirmăm că viitorul clubului este pe mâini bune! În etapa trecută de campionat, pentru duelul cu AFC Rapid, s-a regăsit pe foaia de joc și Toma Alexandru, component al echipei de tineret a clubului. De profil fundaș, Toma a impresionat în meciurile disputate pentru juniorii clubului și a atras imediat atenția celor din stafful echipei mari și astfel a făcut pasul către prima echipă. În meciul cu AFC Rapid, câștigat de noi cu 3 – 0, acesta l-a înlocuit pe Kana pe final de joc bifând astfel primele sale minute în liga a 4-a!

       

În meciul din optimile Cupei României, faza pe București, au mai debutat doi juniori de perspectivă la prima echipă! În a doua repriză a meciului, Alexandru Temneanu și Alexandru Mustățea au intrat pe teren pentru echipa noastră în victoria împotriva celor de AS Tracțiunea București.

 

Am câștigat partida cu 5 – 1, ne-am calificat în sferturi și suntem convinși că antrenorul Valentin Bădoi îi va avea pe foaia de joc și pentru următorul meci de cupă.

Noi credem că formarea tinerilor jucători trebuie făcută în etape și sub supravegherea atentă a antrenorilor care știu să îi observe atât în teren cât și în afara lui, Eugen Szepi, antrenorul grupelor de copii și juniori de la Carmen București, este cel care se ocupă de pregătirea noilor generații de jucători ai clubului și cel care transmite mai departe cine consideră că este pregătit să treacă la o nouă etapă în cariera de fotbalist.

Încheiem prin a spune din nou: viitorul e pe mâini bune! Felicitări copii și cât mai multe meciuri pentru prima echipă a clubului! #unaltfeldeclub

Pentru a urmări echipa noastră de juniori sau dacă aveți un copil dornic să facă parte din echipa noastră de tineret, vizitați pagina de facebook Carmen Bucuresti Youth Club