A sosit rândul Teodorei Căbuț să ne răspundă la cele 10 întrebări și să ne ajute să aflăm mai multe detalii despre ea!

Teodora Căbuț este parte a familiei FC Carmen București de la startul sezonului 2019 – 2020 dar ne-a susținut cu multă pasiune încă din sezonul 2018 – 2019 când a sărbătorit câștigarea Ligii a 3-a alături de noi!

Cu o pasiune înnăscută pentru scrisul poveștilor din sport, cea mai recentă dovadă în acest sens fiind proiectul Fotbal Feminin România, astăzi ea este subiectul despre care povestim deci haideți să aflăm ce răspunsuri a pregătit Teo pentru noi!

1.Care este porecla ta?

„La Cluj mi se spunea Kev, dar nu mai folosește nimeni porecla asta acum.”

2.Când a fost primul tău contact cu fotbalul?

„Probabil se întâmpla prin 98-99 când mă jucam cu copiii de pe stradă, majoritatea băieți. Fetele cool erau în cealaltă parte a satului. Primul contact adevărat și mega emoționant a fost în 2010 când m-am mutat la Cluj și am început să merg la meciurile Universității.”

3.Cine este idolul tău?

„Idol n-am, dar jucătoarea mea preferată e Kelley O’Hara. Joc pe același post, port același număr.”

4.Pe ce stadion visezi să joci?

„Mi-ar plăcea să joc pe stadionul municipal ”Avântul” din Reghin așa cum arăta acum 17 ani. Prin clasa a V-a, profu’ de educație fizică ne-a dus să dăm norma la  rezistență pe stadionul Avântul și mi-a rămas în memorie frumusețea locului. Stadioanele mari arată trist la meciurile de fotbal feminin, decât dacă e vreun turneul final. Și cum n-o să ajung vreodată să joc la un turneu final…”

5.Cea mai frumoasă amintire din fotbal?

„Pentru mine cel mai frumos moment a fost golul de 3 – 2 pe care l-am marcat în prelungirile unui meci din Cupa României împotriva celor de la CSS Târgoviște. Nimănui nu i-a venit să creadă că am înscris, nici măcar mie. Am și întârziat la serviciu din cauza prelungirilor dar nimic n-a mai contat când le-am văzut pe fete fericite.”

6.Care este melodia ta preferată?

„Cam toate de la The National. O să merg cu The National – Conversation 16”

 

7. Cum ar arăta echipa ta într-un meci de fotbal 5 vs. 5? (Poți alege pe oricine)

„Echipa mea ar fi plină de fundași și eu aș sta pe margine să țip. Hope Solo în poartă, Kelley Ohara bineînțeles, Becky Sauerbrunn, Danielle van de Donk și Vivianne Miedema.”

8.Ce ai în minte atunci când ieși din vestiar, înaintea unui meci?

„Dacă sunt titulară sunt super concentrată pe ce am de făcut, mă gândesc la poziția mea din teren, motivată să ajung mereu prima la minge. N-o să zâmbesc când ies din vestiar. Dacă sunt rezervă, se aplică toate cele de mai sus mai puțin partea cu zâmbetul.”

9.Ce hobby-uri ai?

„Îmi place foarte mult să citesc si să merg în road tripuri. Pe cele din urmă mi le planific în cele mai mici detalii și am o regulă: să nu las anul să treacă fără măcar un road trip. Mă ține de 6 ani deja și uneori mă duc însoțită doar de muzică.”

10.Cum te-a ajutat fotbalul să ajungi persoana care ești astăzi?

„Bună parte din viața mea am fost un om introvertit și obișnuit să nu se bazeze pe nimeni. În facultate nu-mi plăcea deloc să lucrez în echipă pentru că eram mult prea individualistă și independentă. Și nu-mi plăcea să profite alții de munca mea, dar asta e altceva. Lucrurile astea s-au schimbat total atunci când am ajuns la fotbal și am realizat că ambiția și motivația personală sunt nimic dacă nu sunt puse în direcția potrivită. La fotbal am descoperit acel spirit de camaraderie și sacrificiu cu care nu m-am mai întâlnit și care m-a făcut un om mai deschis și mai înțelegător. Fotbalul a pus puțin verde în viața mea văzută în alb și negru.”

 

#CarmenBucurești #ToatePentruUnaUnaPentruToate

Foto: Five5Online