Următoarea jucătoare pe care vă invităm să o descoperiți este Ioana Bîscoveanu.

Alături de echipa noastră încă din Liga a 3-a, Ioana este o jucătoare de bază pentru club, experiența ei bogată în fotbalul feminin fiind un real ajutor în fiecare meci!

Dar haideți mai bine să vedem cum a răspuns provocării celor 10 întrebări!

1.Care este porecla ta?

„Porecla o știi deja 😂 Pitica”

2.Când a fost primul tău contact cu fotbalul?

„Primul meu contact cu fotbalul? Cu fotbalul adevărat am luat contact pe la 8 ani. In 98′ la un meci dintre Rapid și Dinamo. Atmosfera de acolo m-a făcut să mă îndrăgostesc pe viață de Rapid.”

3.Cine este idolul tău?

„Idolul meu? Ronaldinho!! The best of the best forever and ever.”

4.Pe ce stadion visezi să joci?

„Unde visez sa joc? Unde m-am îndrăgostit de fotbal. Visam să joc în Giulești, cu stadionul plin, în atmosfera aia unică.”

5.Cea mai frumoasă amintire din fotbal?

„Cea mai frumoasă amintire a mea cu fotbalul? Finala Cupei României* din 2005 unde am dat gol.. Și ce gol am dat!!”

*Finala Cupei României la Fotbal Feminin dintre CFF Clujana și Smart Sport București, scor 2 – 1. Ioana evolua pentru Smart Team!

6.Care este melodia ta preferată?

„Candy Dulfer-Still I love you.”

 

7. Cum ar arăta echipa ta într-un meci de fotbal 5 vs. 5? (Poți alege pe oricine)

„Echipa mea de 5 jucătoare? Ca să fie și realistă (fără „vedete”) și să fie și spectaculoasă, ar arăta așa : Iulia Niculescu în poartă, Valentina Petre, Carolina Solonca, Giorgiana Vasile și Ana Maria Vasile, dacă eu nu pot fi în echipa de 5. O echipă cu fete de o parte serioase dar și mingicare care fac spectacol 😂 Combinația perfectă! 🤣”

8.Ce ai în minte atunci când ieși din vestiar, înaintea unui meci?

„Atunci când ies din vestiar inspir adânc și îmi spun „Totul, acum, aici! Se întâmplă acum, nu pot să schimb nimic mai târziu!” apoi mă gândesc la ce am de făcut în teren. Până ajung la încălzire, vizualizez posibile faze ale meciului din exterior și îmi imaginez cam ce ar trebui să fac.”

9.Ce hobby-uri ai?

„Hobby uri? Îmi place să desenez și să cos.”

10.Cum te-a ajutat fotbalul să ajungi persoana care ești astăzi?

„Cum m-a ajutat fotbalul să devin ce sunt azi? Nu știu dacă fix fotbalul, dar sportul în general. Am cochetat și cu alte sporturi până să mă legitimez la un club de fotbal. Sportul m-a ținut ocupată, departe de ce se întâmpla pe străzile din cartierul unde am crescut. Fotbalul m-a făcut tot timpul să mă simt specială. Sunt diferită! Nu sunt ca celelalte. Fotbalul mi-a crescut stima de sine. La școală eram o eleva mediocră. Nu îmi plăcea matematica. Lipseam, preferam să stau pe terenul de sport, să joc fotbal. Nu îmi plăcea să învăț! Deși nu mi-a plăcut la școală, am studii superioare 😂 Pe bune 🤣 Fotbalul și sportul m-au ajutat totuși să am studii superioare. De ce? Pentru că facultatea de sport am făcut-o cu sufletul. Acolo mi-a plăcut.”

#CarmenBucurești #ToatePentruUnaUnaPentruToate

 

Foto: Echipa Națională de Fotbal Feminin a României, FC Fair Play București