În urmă cu o săptămână, cortina a căzut peste prima parte a sezonului din liga a 4-a. Echipa noastră se regăssește pe locul 7 cu 24 de puncte, la doar 4 de primul loc ce duce în play-off, ocupat de CS FC Dinamo. De asemenea, rezultatele bune din Cupa României pe București ne-au dus în ultimele 4, alături de CSA Steaua, Comprest GIM și Academia Rapid.

Sezonul a început cum nu se putea mai bine, iar în luna septembrie am avut 5 victorii în 5 meciuri. Printre remarcați s-au regăsit cei doi brazilieni din lotul nostru, Vitor Pirani și Junior Casinhas, autori a 3 respectiv 5 goluri, dar și Cristi Flisc cu 4 reușite. În cele 5 partide am reușit nu mai puțin de 26 de goluri având victorii zdrobitoare cu cei de la AS Romprim, 8-1, dar și contra lui Venus București, 10-2.

Octombrie nu a fost cea mai reușită lună pentru noi, unul dintre motivele principale fiind pierderile suferite în lot. Singura victorie a venit pe teren propriu contra celor de la Victoria București, meci în care Liviu Ganea a debutat pentru echipa noastră. El a reușit primele două goluri în înfrângerea cu cei de la AS Tricolor, 2-4.

Ultimele 4 meciuri ne-au adus 6 puncte. Am reușit să facem un meci foarte bun contra celor de la Comprest GIM, câștigând 4-3 în deplasare, însă cel mai rece duș a venit în partida cu CSA Steaua tot pe stadionul Rocar. Golurile lui Liviu Ganea și Cristi Flisc ne-au asigurat 3 puncte contra celor de la Progresul Spartac II și astfel am ajuns la totalul de 24 cu care vom ataca returul.

În Cupa României pe București am trecut în prima partidă de cei de la Venus București, scor 4-0. În acest meci, juniorul Alex Niculae în vârstă de doar 15 ani, a reușit primul său gol pentru echipa de seniori. Meciul contra celor de la AS Termo care ne-a trimis în semifinale a fost tranșat de hattrick-ul lui Cristi Flisc care a devenit astfel cel mai bun marcator al echipei noastre cu 10 reușite în toate competițiile.

În cele 16 partide disputate, nu am înregistrat niciun egal și am reușit 10 victorii. Sperăm ca returul să ne aducă mai multe puncte și poate chiar un trofeu.