În etapa a 10-a a ligii a 4-a București ne-am confruntat cu cei de la AS Tricolor, o echipă cu jucători foarte experimentați pentru nivelul campionatului municipal. Ion și Gabriel Pristolian, Costin Voicu și Ciortea sunt doar 4 din numele ce au atras atenția în ultimii ani la Electroaparataj sau Progresul București.

Meciul a început perfect pentru noi și după numai 5 minute de joc, Liviu Ganea a reușit să înscrie primul gol de la revenirea sa în fotbal. Acesta a șutat din 6 metri într-o minge deviată, iar portarul gazdelor nu a avut nicio șansă. Gazdele au restabilit egalitatea rapid cu o lovitură de cap și au trecut în avantaj după câteva minute la o acțiune în viteză purtată de frații Pristolian.

După un corner prelungit, fundașul nostru central, Paul Sfiea a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată fără emoții de Liviu Ganea, iar la pauză scorul a fost egal 2-2.

Repriza a 2-a a început prost, cei de la Tricolor trecând în avantaj la doar câteva minute de la start. După o încăierare la mijlocul terenului, unul dintre jucătorii noștri a fost eliminat și astfel misiunea de a reveni a devenit foarte grea. Chiar dacă am avut ocazii și am dominat jocul, tot gazdele au înscris, însă abia în minutele de prelungire, hotărând practic soarta celor 3 puncte.

Echipa noastră a arătat în felul următor:

Voicu-Tociu, Sfiea, Bardaș, Stângaciu-Berestean, Maxim(I. Negru)-Junior Casinhas, C. Flisc, S.Flisc- Ganea(Nedelcu)

Rezerve neutilizate: Negulescu, Negru, Petre, Matei, Bejan