Etapa a 9-a ne-a pus față în față cu cei de la CS Victoria. Meciul s-a disputat într-o zi de marți de la ora 15:00, iar vremea a fost una perfectă pentru fotbal. În această partidă s-a consemnat și debutul lui Liviu Ganea, acesta intrând pe parcursul reprizei secunde.

Meciul a început într-o dominare autoritară a noastră, iar Silviu Flisc a trecut pe lângă deschiderea scorului în mai multe rânduri. Golul de 1-0 a fost marcat de către Alexandru Maxim cu un șut din 6 metri după o lovitură de colț. Oaspeții au reușit egalarea la chiar prima acțiune de poartă, marcând cu o lovitură de cap tot după un corner.

Repriza a 2-a a început perfect pentru noi, iar Cristi Flisc a reușit să ducă scorul la 2-1 după ce a rămas singur cu portarul. Astfel, atacantul nostru a ajuns la cota 5 în acest sezon, egalând performanța lui Junior Casinhas. Același Cristi Flisc a lovit bara cu o lovitură de cap, fiind copiat de Ciprian Nedelcu câteva minute mai târziu.

Spiritele s-au încins pe finalul partidei, iar după o reacție nervoasă a unuia dintre jucăroii oaspeți, acesta a fost trimis mai repede la cabine, văzând direct cartonașul roșu. Meciul s-a terminat 2-1, iar pentru noi a fost a 6-a victorie în acest sezon, aceasta ducându-ne pe locul 3.

Carmen București a început meciul în următoarea formulă:

Voicu- Stângaciu, Sfiea(L.Ganea), Bardaș, Tociu-Berestean, Maxim(Matei), S.Flisc(Nedelcu), Junior Casinhas- Bejan(Nica), C.Flisc

Rezerve neutilizate: Petre Ionuț, Negru, Petre Remus, Băjan