Al 3-lea meci al sezonului ne-a pus față în față cu cei de la AS Romprim, o echipă ce nu cunoscuse gustul înfrângerii în primele 2 etape. Am fost conștienți că partida o să fie una dificilă, iar în primele 15 minute ne-am văzut dominați de echipa condusă de pe bancă de Aime Lema.

Forțat de problemele de sănătate apărute în lot, Adi Matei a schimbat nu mai puțin de 3 fotbaliști din primul 11 care începuse meciul din deplasare de la Metaloglobus. Cristi Flisc a prins o zi mare, iar până la pauză a reușit să își treacă în cont două goluri și două pase de gol pentru brazilienii Vitor și Junior. Meciul părea rezolvat dar, băieții au fost conștienți că totul se joacă până în minutul 90.

După pauză, mezinul familiei Flisc și-a completat hattrick-ul și a contribuit decisiv la alte două goluri, marcate de fratele său Silviu și de Alexandru Matei. Denis Stângaciu a reușit golul meciului după o cursă începută în propria jumătate și a arătat că reușita contra celor de la Metaloglobus nu a fost una întâmplătoare. Oaspeții au punctat și ei o dată cu o lovitură de cap, însă a fost prea puțin.

Carmen București a început meciul în următoarea formulă:

Voicu-Voica,Bardaș,Stângaciu,Bugeanu(Brănoiu)-Bereștean(C)-Nedelcu, Vitor Pirani(S.Flisc), Nica(Maxim), Junior Casinhas(Matei)-C.Flisc

Rezerve neutilizate: Negulescu(P), Bejan, Otincilescu